WC, Riool of Keuken verstopt? Bel dan OIR Riooldiensten 0181 852 599

Is uw WC, Riool of Keuken verstopt in en wilt u deze laten ontstoppen ? Dit kunt u door OIR Riooldiensten laten doen. Uw afvoer ontstoppen is niet alleen een smerig klusje, maar soms komt er ook meer bij kijken dan van tevoren wordt gedacht. Als u contact met ons opneemt dan lossen wij uw ontstoppingsprobleem van uw afvoer op.

Wanneer is het noodzaak om uw afvoer te laten ontstoppen?

Een afvoer moet ontstopt worden als u een van deze meerdere dingen herkent:

– Het slecht weglopen van water
– Het water dat weer omhoog borrelt
– U ruikt het riool

Het ontstoppen van een afvoer is soms geen prettig klus om zelf te doen. Vaak is het zo als u dit zelf doet dat u het probleem wel oplost maar niet de oorzaak. Doordat de oorzaak niet opgelost wordt, komen de problemen weer terug.

Effectief en Preventief ontstoppen

Om verstoppingen te voorkomen is preventief onderhoud aan rioleringen van groot belang. Door de riolering preventief met hoge druk te reinigen, houdt u het riool schoon en zullen er zich minder snel ophopingen voordoen waardoor afvoeren ontstopt kunnen raken.

OIR Riooldiensten helpt u snel !

OIR Riooldiensten helpt u snel van uw verstopte WC, Riool of Keuken af. Wij staan klaar voor zowel particulieren als voor het bedrijfsleven. Ook kunnen wij voor overheidsinstellingen, gemeenten, verenigingen van eigenaren en bedrijven in allerlei bedrijfstakken in verschillende riooldiensten en rioolreiniging voorzien.

Het is belangrijk dat een verstopte afvoer zo snel mogelijk wordt verholpen, zodat overlast kan worden voorkomen.

Vindt u het een lastige of vieze klus om uw afvoer te ontstoppen? Of heeft u een ander rioolprobleem?

Neem dan direct contact met ons op via 0181-852599 !